play circle

CHALET. LA MANCHE

La Manche cottage village is surrounded by a pine forest. Panoramic glazing and fully open surface create an impression of always being out in the open: during winter and summer. General lighting on the ground floor is created with spot luminaires. Pendant luminaires became a perfect solution for high roof ceilings of the second floor. Suspension mechanism allows to adjust their height and level easily. 

Cookies

We use cookies and other methods to process your personal data in order to personalize content and your site experience and analyze our traffic on our website.

Please click “Accept" to accept this use of your data. For more information on how we process your personal data—or to update your preferences at any time—please visit our Privacy Policy

OUR GUESS IS, YOU ARE LOCATED IN
I agree